DöNER OP 10

DöNER OP 10 Döner, pizza, shoarma, patat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 307 beoordelingen
18 jan 2020 om 8:23 Tijdens de zwangerschap al vaker besteld. Alleen was het nu zo goed dat baby besloot dat het snel zelf wou proeven en brak die avond me vliezen. Duurt nog een paar jaar voordat hij zelf mag proeven. Maar hij is er hoor :p
5 jan 2020 om 20:12 Netjes op tijd bezorgd. Eten was prima.
5 jan 2020 om 20:00 Vandaag weer schuldig gemaakt aan döner gemak. Was weer heerlijk. Dank jullie wel
5 jan 2020 om 17:11 Hoogzwanger en baby heeft duidelijke voorkeur voor döner. Met name de kalfsdöner. Verschillende zaken geprobeerd Döner op 10 komt er het allerlekkerste uit voor ons. Kan niet meer zonder.
2 jan 2020 om 22:03 Het eten viel tegen, weinig vlees en het was niet meer warm.
31 dec 2019 om 19:55 Werd gebeld of het een kwartiertje eerder kon en keurig optijd stond de bezorger voor de deur. Eten was goed warm en goed verpakt. Het eten was ook erg lekker! Voor ons was het de eerste keer dat we besteld hadden hier maar zeker voor de herhaling vatbaar
23 dec 2019 om 8:43 Eten is heerlijk zowel de Turkse pizza als ook de patat. Ik heb hier al meerdere keren tevreden besteld. Hele vriendelijke bezorger.
21 dec 2019 om 21:26 Shoarma, heerlijk, snel bezorgd
19 dec 2019 om 19:53 Was lauw, helaas.
12 dec 2019 om 21:42 Na telefonische klacht dat eten niet bezorgt was, werd dit afgedaan dat de bezorger naar Tuitjehorn was. Dat dit consequenties had voor ons moest ik maar acepterTevens was het eten alles behalve warm. En mocht ik het doen met 1 vingerhoedje shoarma saus..